Madsamling forbinder dig direkte med lokale fødevareproducenter gennem en fair og gennemsigtig forretningsmodel.

Ud over Madsamlingsteamet er der to andre type personer, som er involveret i at få Madsamlingseventen stablet på benene, nemlig værter og producenter.

Producenterne sælger direkte til dig via Madsamlings online butik. Værter organiserer den ugentlige online handel og den lokale opsamlingsevent i dit nærområde.

Dermed er der ingen mellemmand: Medlemmerne handler direkte med producenterne, hvilket giver dem 80% for deres arbejde (sammenlignet med 40-60% gennem traditionelle supermarkeder).

De producenter som er en del af Madsamling ved desuden hvor meget de skal høste eller producere til hver uges bestillinger, hvilket reducerer madspild betydeligt.

Madsamling tilbyder en retfærdig og gennemsigtig måde at handle lokale fødevarer på: Vores producenter sætter selv deres priser og service gebyrerne er faste og rimelige for både værten og for Madsamling.

Sådan fordeles serviceomkostningerne

portrait
Vært

Ansvarlig for online-butikken og være vært og koordinere den ugentlige afhentning

portrait
Madsamling

Mere end 100 mennesker, arbejder med udvikling af hjemmesiden, teknisk og kommerciel support til medlemmerne, støtte til værter og fortsat udvikling og optimering af Madsamling

portrait
Avlere/producenter
portrait
Medlemmer