Hvordan gror man porrer? Hvad kører en traktor på?
Hvad er hummus - en slags mus?

At møde og kende dine avlere og producenter er altid en uvurderlig oplevelse - og Madsamling gør det nemt for dig at støtte lokale producenter, så flere af dine penge når frem til de rigtige mennesker.


Med denne adgang til lokale producenter, kan du få den livsbekræftende oplevelse at opdage frisk mad til din familie, venner og naboer.


Avlerne får en fair løn, og alle står for høj kvalitet, lokalt dyrket mad - fra økologiske grøntsager og frugter til ost og kød. Det er ret logisk.


Vi giver avlere og producenter de værktøjer, der sætter dem i stand til at komme tilbage deres frihed og give dem mulighed for at leve anstændigt fra deres hårde arbejde .
Ved at vælge lokal mad, støtter du producenter, som holder af deres gårde, opdrættere, der behandler deres dyr ordentligt, og landmænd, der høster ved at respektere jorden, landskabet og biodiversiteten .
( Og forresten, så er hummus ikke en lille mus! )!

Madsamling er nu min største kanal til at sælge økologisk frugt og grønt. Vi høster præcis, hvad vores medlemmer har bestilt. Nu skal vi ikke spise spinat til hvert måltid i en uge, som vi plejede - hvis vi høstede det og tog det med på markedet og ikke fik det solgt! Med Madsamling, vil jeg være i stand til at vækste min virksomhed på en økologisk og bæredygtig måde.!

Lisa Payne

Grøntsagsavler Cheshire i England

I Madsamling smelter online-handel sammen med alle fordelene ved at handle ansigt-til-ansigt. Du får en masse feedback fra medlemmerne og det er guld værd. Det var været med til at optimere min måde at dyrke på, produktudvikle og få en bredere målgruppe. Det giver også en varm fælles-skabsfølelse - lige som et gammeldags og højt elsket traditionelt marked.

Jane Ladds

Granola producent i Sydengland

Online salgssystemet er nemt at administrere, og det er en genial måde for avlerne og producenter at mødes og opbygge relationer med madsamlingens medlemmer, og med hinanden. Vores vært gør et fremragende stykke arbejde for at fremme det - det er et stort initiativ

Huw Rowlands

Kvægbonde,
The Grange Farm (Chester, Cheshire)

Vi er vilde med ideen om en ny og spændende måde at købe og sælge på. Madsamling åbner op for en ny mulighed for at bidrage til at få nye sunde, lokale økonomier og ved at tilskynde til en mere miljøvenlig indkøbsoplevelse. Websitet tiltrækker også et bredere marked og er så nemt - både for avlere, producenter og medlemmer..

Toby McKinnel

Vinbonde - Ten Acres Vineyard i Devon