Vores historie

The Food Assembly (“Madsamling” på dansk " og ”La Ruche qui dit Oui" på fransk) er stiftet i Frankrig i 2011 og bringer hver uge folk sammen for at købe fødevarer direkte fra lokale avlere og producenter.

En madsamling er et lokalt netværk, som samler lokale producenter og lokale forbrugere – vi kalder dem medlemmer – og i spidsen for det lokale netværk, finder vi en lokal ildsjæl, som brænder for gode fødevarer, mindre madspild og et løbende udbud af produkter i sæson.

Siden 2011 er det gået stærkt, og i dag er der etableret mere end 800 madsamlinger i Frankrig, Belgien, England, Spanien, Tyskland, Schweiz og Italien.

Med vores innovative web-platform og lokale support opnår alle en bedre aftale: Lokalesamfundet kommer til at lære hinanden bedre at kende, producenterne får en rimelig pris for deres produkter og forbrugerne får adgang til lokalt producerede, unikke fødevarer til en rimelig pris.

Madsamling er en dynamisk virksomhed, som på bedste vis blander socialt iværksætteri og web innovation og med over 120 passionerede medarbejdere på tværs af seks lande, er vi nu i gang med at åbne de første Madsamlinger i Danmark!

De første Madsamlinger er allerede under opbygning og åbner i løbet af efteråret og det er vores mål, at åbne lokale madsamlinger i hele landet over de kommende år.

Bliv en del af Madsamling og bidrag til at:

• Genetablere glæden og inspirationen ved at anvende lokalt producerede fødevarer

• Øge de lokale producenters potentiale og til at støtte udviklingen af den lokale økonomi og sammenhængskraft.

• Være en del af et inspirerende både nationalt og internationalt netværk af innovative madsamlinger.

Vi håber på at se dig som en del af madsamling – enten som vært, producent eller medlem.