Madsamlings vision er at skabe en bedre måde at spise på, hvor alle har adgang til lokale fødevarer og er i kontakt med producenterne

Fællesskabet er hjertet i Madsamling - vi forbinder naboer til producenter, naboer til naboer, producenter til producenter - og alle har et fælles mål.

Madsamling bidrager aktivt til at skabe kortere og mere effektive forsyningskæder mellem producenter og forbrugere, som får adgang til spændende og bæredygtige fødevarer på en nemmere og mere inspirerende måde. Sådan kombinerer Madsamling teknologi og bæredygtigt landbrug.

Portait Guilhem Chéron

«Landbruget er en industri, der er løbet tør for damp: det skal genopfindes og delokaliseres ved at give magten tilbage til forbrugeren og fødevareproducenten. Vi drømmer om en landbrugsøkonomi baseret på at skabe beskæftigelse, social og miljømæssig velfærd - et paradigmeskift, der gør det muligt for alle at sige ”Ja til Lokalt”! »

Guilhem Chéron, grundlægger af The Food Assembly 

Vores mission

  1. Styrke lokale avlere og producenter og give forbrugerne adgang til friske lokale fødevarer
  2. Skabe værktøjerne til at gøre det nemt for avlere og producenter at afsætte direkte til forbrugerne
  3. Give adgang til lokale, friske kvalitetsråvarer til så mange som muligt
  4. Styrke økologi og økonomi i retning af en bæredygtig fremtid
  5. Støtte udviklingen i meningsfyldte, fair betalte job i fødevare- og landbrugssektoren
  6. Udvikle lokalområder ved at sætte fokus på værdien af bæredygtig produktion og kortere og mere effektive forsyningskæder

Vores passion

1. Åbenhed

Madsamling ønsker at alle skal vide, hvor deres mad kommer fra.

Vi har producenten i centrum for vores model, og ved at give producenterne mulighed for at fastsætte deres egne priser, bidrager vi til, at de aflønnes på en retfærdig måde. Alle producenter modtager over 80% af prisen på deres solgte varer. Resten er delt mellem Madsamling og den lokale vært.

Denne åbenhed inspirerer til et godt samarbejde, og vi deler vores mål, planer og ideer med vores netværk.

2. Samarbejde

Samarbejde er kernen i Madsamling. Vi værner om dette samarbejde med vores netværk og vi deler spørgsmål, problemer og ideer med hinanden for at udvikle os. Vores organisation er decentraliseret og vi giver autoritet til dem, der arbejder i marken.

3. Tænk fremad

Gennem Madsamlings aktiviteter bringer vi tusindvis af producenter og borgere sammen om at finde nye måder at producere og forbruge mad på.
Som virksomhed ønsker vi at være et økonomisk, miljømæssigt og socialt aktiv, der forbinder folk og hjælper dem med at opnå mere end de ville kunne alene.

4. Socialt iværksætteri

Vi tror på værdien af socialt iværksætteri. Vi mener, at vi ved at styrke vores sociale, sundhedsmæssige og miljømæssige engagement bidrager aktivt til at opnå en miljømæssig og social succes lige så vel som en økonomisk succes.

5. Kreativitet

Det er en udfordring at finde nye løsninger med gamle gamle ideer. Med en kreativ tilgang designer vi nye løsniger til udfordringer indenfor fødevareproduktion. Innovation er nøglen til succes med at skabe bedre fødevarer for alle, og er derved kernen i Madsamlings mission.